Abonnement beheren

Abonnementen

Werkomgevingen kunnen ineens drastisch veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een fusering, een toename of afname van het aantal werknemers. Misschien zijn zelfs enkele collega’s tegelijkertijd langdurig afwezig. Om met jou en jouw bedrijf mee te denken, bieden we bij VerseBox graag de optie aan om je abonnement te kunnen beheren. Zo zit je niet vast aan het gekozen fruitabonnement. Dat is het stukje flexibiliteit die je hier krijgt.
Scroll naar beneden voor meer informatie over het wijzigen van je abonnement.

Abonnement wijzigen

Bij VerseBox denken we graag met je mee. Ook als het huidig fruitabonnement niet meer bij het bedrijf past.

Is er een verandering geweest in het aantal werknemers? Geen probleem!

Werken jullie steeds vaker thuis of juist steeds vaker op kantoor? Ontvang minder vaak de VerseBox of juist vaker!

Wijzig je fruitbox abonnement gemakkelijk naar het abonnement dat wél momenteel bij jullie past.

Wijzig je abonnement

Wil je het abonnement wijzigen, omdat het aantal medewerkers is gewijzigd? Je meer of minder fruit wil of iets anders? Laat je gegevens achter en laat weten wat je wil wijzigen aan je abonnement.

Ik peer ‘m

Helaas kan het gebeuren dat zelfs het abonnement wijzigen niets meer uitmaakt en dat is niet erg. We begrijpen het. Via de onderstaande knop kan je gemakkelijk je fruitabonnement opzeggen. Wij zorgen ervoor dat het opzegproces zo goed en snel mogelijk verloopt. Zo hebben we allebei toch nog een positieve herinnering aan elkaar. Hopelijk tot snel weer, we zullen jullie missen!