Voordelen van een VerseBox

De voordelen op een rijtje

Het aanbieden van vers fruit op kantoor is een strategische zet die een win-winsituatie creëert voor zowel werkgevers als werknemers. Het bevordert niet alleen de gezondheid en het welzijn van medewerkers, maar draagt ook bij aan een productievere werkomgeving.

De voordelen

Verbeterde gezondheid & welzijn

Een gezondere voeding kan de algemene gezondheid en het welzijn van medewerkers verbeteren, waardoor ze zich energieker voelen en beter bestand zijn tegen ziekten.

Verhoogde productiviteit

De natuurlijke suikers en antioxidanten in vers fruit kunnen de hersenfunctie verbeteren. Dit kan resulteren in betere concentratie en focus, wat vooral nuttig is tijdens lange werkdagen of wanneer er behoefte is aan creatieve denkprocessen.

Stress vermindering

Het consumeren van gezonde voeding kan de productie van stresshormonen verminderen en de aanmaak van feel-good neurotransmitters stimuleren, waardoor medewerkers zich over het algemeen kalmer en meer ontspannen voelen.

Minder ziekteverzuim

De vitaminen en mineralen in vers fruit, zoals vitamine C, kunnen het immuunsysteem versterken. Hierdoor zijn medewerkers mogelijk minder vatbaar voor verkoudheden en griep, wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Duurzaam & Milieubewust

Het aanbieden van vers fruit op kantoor kan bijdragen aan een milieubewuste bedrijfscultuur. Door te kiezen voor een box met lokaal geteeld fruit en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen kan je de ecologische voetafdruk van je bedrijf verminderen.

Fiscaal aftrekbaar

Het aanbieden van VerseBox fruitboxen aan je medewerkers is fiscaal aftrekbaar. Dit betekent dat je kunt genieten van de voordelen van gezonde werknemers terwijl je ook profiteert van belastingvoordelen.

Vraag je gratis proefbox nu aan

Ervaar de smaak van gezondheid op de werkplek en ontdek de voordelen. Vraag vandaag nog vrijblijvend jouw gratis proefbox aan,