Over VerseBox

Wie is VerseBox?

VerseBox bezorgt jouw fruit graag met een glimlach op de werkvloer. Daarom zie jij iedere bezorging dezelfde blije glimlach van onze standaard bezorger. Dit doen we zodat werknemers weer iets hebben om naar uit te kijken. Een klein stukje fruit met een lach kan al een wereld van verschil maken. Waar wacht jij nog op?

Wist je dat?

De boxen gevuld worden met standaard en seizoensfruit? Wat zit er in jouw box dit keer?

Een bijdrage leveren

Bij VerseBox denken we graag mee met mens en natuur. Dit doen we niet omdat het moet of verwacht wordt van ons. Dit doen we omdat we het zelf willen! Het is tijd om de snoepautomaat te vervangen voor gezonde en kleurrijke snacks.

Ook is er ruimte om wat terug te doen voor de maatschappij. Dit bereiken we door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen (MBO) in gebieden waar we daadwerkelijk wat kunnen inbrengen en betekenen.

Fruit van top kwaliteit

Kwaliteitsproducten van
lokale telers

Flexibele abonnementen

Gratis bezorging tot
in de kantine

Kwaliteit

Fruit van top kwaliteit!

Lokale telers

Kwaliteitsproducten van
lokale telers

Flexibele abonnementen

Flexibele abonnementen

Gratis bezorging totin de kantine

Gratis bezorging tot
in de kantine

previous arrow
next arrow

Op naar een gezonde toekomst

Onze missie is om alle ongezonde snacks te verbannen op de werkvloer. Fruit zorgt ervoor dat medewerkers zich gewaardeerd voelen. Daarnaast verhoogt het de productiviteit van de werkers. Win-win dus. Dit bereiken we door fruit met extra voordelen op de werkvloer beschikbaar te stellen voor organisaties. In onze ogen zie je over 10 jaar alleen nog maar gezonde snacks en blije medewerkers die productiever zijn met minder weerstandsproblemen!

Wist je dat?

De oprichter van VerseBox, Kay d’Ancona de 4e generatie groenteboer is? Toeval bestaat niet!

Exotisch fruit

Onze exotische fruiten, zoals bananen en sinaasappels, komen natuurlijk uit landen met een warm klimaat. Het fruit moet dan best een afstand afleggen voordat het bij jou in de kantine staat. Daarom is het belangrijk dat de importeurs dezelfde waarden hanteert als VerseBox. Al het geleverde fruit komt zo efficient en groen mogelijk aan hier in Nederland. Mocht er fruit overblijven? Dan doneren we dat aan de plaatselijke kinderboerderij of voedselbank!

Samenwerking met Goud van Noord

‘Goud, omdat wij vinden dat ieder mens goud is. En omdat goud ontstaat waar heel verschillende mensen elkaar ontmoeten. Goud van Noord is actief in het Oude Noorden van Rotterdam. Je vindt ons aan de Zwaanshals.

Met een team van betaalde krachten en vrijwilligers zetten we ons in voor een Rotterdam waar iedereen, jong en oud, de kans krijgt om mee te doen. Samen werken we aan mogelijkheden voor de lange termijn. Daarbij geloven we in de kracht van ontmoeting tussen heel verschillende mensen en in ‘de kracht van samen’. 

VerseBox heeft een samenwerking met stichting Goud van Noord, zodat we een positieve bijdrage kunnen leveren. Wij doneren het fruit aan deze mensen, zodat ook zij fruit met een glimlach kunnen ervaren net als jij.

VerseBox steunt ook nog

Vraag je gratis proefbox nu aan

Ervaar de smaak van gezondheid op de werkplek en ontdek de voordelen. Vraag vandaag nog vrijblijvend jouw gratis proefbox aan,