Wat maakt ons duurzaam?

Kies voor duurzaamheid

Bij Versebox erkennen we het belang van duurzaamheid in alles wat we doen. We zijn vastbesloten om onze ecologische voetafdruk voortdurend te verminderen en meer milieuvriendelijke praktijken te omarmen.

Hoewel we nog werk te verzetten hebben, zijn we vastbesloten om onze inspanningen voort te zetten en voortdurend te verbeteren. We geloven dat kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen, en we nodigen onze klanten en partners uit om samen met ons te werken aan een duurzamere toekomst.

Wat maakt VerseBox duurzaam ?

Partners met dezelfde duurzaamheidsdoelen

Onze partners hebben duurzaamheid als primair doel. Dat is enorm belangrijk voor ons en de maatschappij. Zo dragen we indirect bij aan duurzaam ondernemen op een groter gebied.

Zorgvuldig omgaan met energie en brandstoffen

Om ervoor te zorgen dat we onnodige kilometers rijden, maken we bij VerseBox gebruik van een softwaresysteem dat efficiƫnte en ecologische routes creƫert. Jouw fruit legt gegarandeerd de kortste route af!

Het steunen van lokale ondernemers

Bij VerseBox vinden we het belangrijk dat de kleine lokale ondernemers gesteund worden. Zelf zijn we ook (nog) een kleine ondernemer met veel ambitie en doorzettingsvermogen.

Kies voor duurzaamheid, kies voor VerseBox

Bij VerseBox geloven we in de kracht van keuzes. We begrijpen dat iedere beslissing die we nemen, of het nu gaat om de bron van ons fruit, de verpakking van onze producten of de manier waarop we met onze partners samenwerken, een impact heeft op de wereld om ons heen.

“Kies voor duurzaamheid, kies voor VerseBox” is onze belofte aan jou. Het is een oproep tot actie, een uitnodiging om deel te nemen aan onze missie om een positieve impact te hebben op onze planeet. Het betekent dat we streven naar verandering, dat we voortdurend leren en evolueren, en dat we transparant zijn over onze inspanningen.